Zorgverhuizingen

Zorgverhuizingen, met de grootste zorg uitgevoerd

Lagerberg Verhuisgroep voert verschillende zorgverhuizingen uit. Of het gaat om een geheel ziekenhuis, een verhuizing van afdelingen binnen een zorginstelling of een verhuizing naar een aangepaste woning, wij ondersteunen bij het gehele traject.

Wij zijn ons er bij Lagerberg Verhuisgroep zeer van bewust dat er naast het verhuizen van de inboedel, apparaten en andere objecten ook een emotioneel aspect kan zijn aan een zorgverhuizing. Een goede planning, oog voor de omgeving en betrokkenen en de inzet van ervaren medewerkers dragen bij aan een zorgeloze verhuizing.

Lagerberg Verhuisgroep komt bij u langs om te inventariseren wat er nodig is. Daarnaast wordt meegedacht (als daar behoefte aan is) over de planning. Vervolgens wordt een offerte uitgebracht waarin rekening wordt gehouden met alle bijkomende facetten. Denk bijvoorbeeld aan verhuisliften of tijdelijke opslag van goederen.

zakelijke zorgverhuizing verpleeghuis

Hulp nodig bij het plannen van uw zorgverhuizing?

Verpleeghuizen

In een verpleeghuis kan sprake zijn van verschillende zorgverhuizingen:

  1. Een verhuizing van het gehele verpleeghuis naar een nieuwe locatie;
  2. Een verhuizing van 1 of meer afdelingen binnen een bestaand verpleeghuis.

Wij houden er rekening mee dat een verhuizing voor de bewoners emotioneel of verwarrend kan zijn. De medewerkers van Lagerberg Verhuisgroep hebben hier oog voor. Daarnaast houden wij er rekening mee dat er ander materiaal te verhuizen is, zoals bijvoorbeeld tilliften.

Ziekenhuizen

Evenals in verpleeghuizen kan sprake zijn van verschillende zorgverhuizingen in en ziekenhuis:

  1. Een verhuizing van het gehele ziekenhuis naar een nieuwe locatie;
  2. Een verhuizing van 1 of meer afdelingen binnen een bestaand ziekenhuis.

Een verhuizing naar een nieuwbouwlocatie vraagt om een andere aanpak dan de verhuizing van een afdeling met patiƫnten naar een andere etage binnen het ziekenhuis. Lagerberg Verhuisgroep bekijkt samen met u de mogelijkheden en denkt met u mee over de minst belastende en meest efficiƫnte manier van verhuizen voor alle betrokkenen.

Seniorenverhuizingen

Een seniorenverhuizing kan een grote stap zijn. U verhuist, mogelijk samen, naar een aangepaste woning of zorginstelling. Deze stap gaat soms gepaard met de nodige emoties. Lagerberg Verhuisgroep begrijpt dat dit een ingrijpende stap kan zijn en ondersteunt u daarbij door de zorgen rond de verhuizing uit handen te nemen.

keyboard_arrow_up