Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf Rijnsburg? Dan is onze verhuisgroep Lagerberg, wellicht iets voor u. Bij ons verhuisbedrijf voeren wij alle vormen van verhuizen uit. Dit kan zijn voor particulieren of voor bedrijven, kleine of grote verhuizingen, etc. U kunt zelfs bij ons terecht voor verhuizingen binnen Nederland, Europa of overzee. Elke verhuizing wordt bij ons met passie uitgevoerd, dit doen wij dan ook al decennia lang. Wij hebben dan ook een hoge score op klantenvertellen!

Ons verhuisbedrijf Rijnsburg staat voor:

  • Verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren;
  • Standaard garantie met verzekering;
  • Verhuizen door vakbekwaam personeel tegen scherpe prijs;
  • Een erkende verhuizer voor o.a. internationale verhuizingen;
  • Inpakservice en eigen opslag.

Wilt u meer weten over ons verhuisbedrijf in Rijnsburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons aanvraagformulier invullen of bel naar 070 - 511 92 62. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt op deze manieren contact met ons opnemen.

Ons verhuisbedrijf is gevestigd met het kantoor aan de marineweg in Wassenaar.

Projectverhuizen ook bij ons verhuisbedrijf Rijnsburg

Uw bedrijf of instelling verhuizen? Ons verhuisbedrijf in Rijnsburg is zeer ervaren op het gebied van bedrijfs- of projectverhuizingen. Dit doen wij al zolang ons familiebedrijf bestaat. Elke bedrijfsverhuizing is bij ons in goede handen. Uw complete onderneming wordt door ons met zorg en vakmanschap verhuisd.

Bij een bedrijfsverhuizing ontwikkelen wij eerst een strak en overzichtelijk draaiboek. Deze is voor elk bedrijf anders. In dit draaiboek vermelden wij met uiterste precisie wat er bij de verhuizing komt kijken. Een goede tijdsplanning mag natuurlijk niet ontbreken hierin. Lagerberg verhuisgroep doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk in uw nieuwe bedrijfsruimte aan de slag kunt gaan.

Verhuisbedrijf Lagerberg

Uw verhuizing, voor uw bedrijf of het verhuizen van uw inboedel van uw woning, is bij ons in vertrouwde handen. Wij weten namelijk precies wat er bij een verhuizing komt kijken. Dit dankzij decennia lange verhuiservaring. Wij hebben dan ook een hoge score op klantenvertellen!

Wilt u overtuigd worden van de complete service en de scherpe prijzen van ons verhuisbedrijf in Rijnsburg? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!